mat

chemical (52)
Plastic and rubber (38)
Paper and paperboard (11)
Metal (12)
animal and vegetable organic (22)
wood and biomass (17)
inorganic and glass (10)
textiles and leather (10)
Saline, Wastewater and Process Water (6)
Sewage Sludge (1)
Others (16)

+11a Jornada de Prevenció de Residus (en)

Aquest dijous 14 de novembre es celebrarà la 11a Jornada de Prevenció de Residus-Conferència Internacional  a l’Auditori de Barcelona, de 9.15 a 17.30h. La jornada té l’objectiu de profunditzar sobre la temàtica  “Més enllà de la prevenció de residus: cap a una economia circular”.

A la jornada es parlarà de perspectives de futur des de la dimensió climàtica, canvi climàtic i petjada de carboni,  i des de la dimensió econòmica, instruments econòmics per a la gestió de residus i  SDR, entre d’altres.  A la sessió de la tarda s’exposaran els nous elements de la Setmana Europea de Prevenció de Residus i es debatrà sobre el present i futur de l’economia circular. Podeu consultar el programa complet aquí.

La Jornada de Prevenció està organitzada conjuntament entre l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) i l’Associació de Ciutats i Regions per al Reciclatge i la Gestió Sostenible de Recursos (ACR+).

Per més informació podeu consultar la web de l’Agència de Residus de Catalunya.


 

11a Jornada de Prevención de Residuos – Conferencia Internacional , 14 de noviembre de 2013
Days:14/11/2013 - //
Time:09:15 hs. a 17:30 hs.
Location:Auditori de Barcelona,
Host:Residuorecurso
Description:

Este jueves 14 de noviembre se celebrará la 11ª Jornada de Prevención de Residuos- Conferencia Internacional en el Auditorio de Barcelona, de 9.15 a 17.30h. La jornada tiene el objetivo de profundizar sobre la temática “Más allá de la prevención de residuos: hacia una economía circular”.

En la jornada se hablará de perspectivas de futuro desde la dimensión climática, cambio climático y huella de carbono, y desde la dimensión económica, instrumentos económicos para la gestión de residuos y SDR, entre otros. En la sesión de la tarde se expondrán los nuevos elementos de la Semana Europea de Prevención de Residuos y se debatirá sobre el presente y futuro de la economía circular. Podéis consultar el programa completo aquí.

La Jornada de Prevención está organizada conjuntamente entre la Agencia de Residuos (ARC) y la Asociación de Ciudades y Regiones para el Reciclaje y la Gestión Sostenible de Recursos (ACR +).

Para más información puede consultar la web de la Agencia de Residuos de Cataluña .