mat

químic (55)
plàstic i cautxú (36)
paper i cartró (17)
metall (13)
orgànics animals i vegetals (24)
fusta i biomassa (19)
inorgànics i vidre (10)
tèxtil i pell (12)
Aigües industrials: Salines, de procés, residuals i/o depurades (6)
Fangs EDAR/EDARi (2)
Altres (21)

+CARONTE- Comportaments i percepcions dels professionals sobre la cerca i la gestió de la informació en el treball

Ens complau anunciar la nostra col·laboració dins del projecte CARONTE juntament amb:

CARONT és un projecte europeu recolzat per KIC EIT Raw Materials, que el seu objectiu és dissenyar i proposar nous enfocaments i estratègies per buscar, organitzar i compartir informació tècnica dins de les empreses que operen en el sector de les matèries primeres i pels professionals del sector de la R+D+i.

La recerca es duu a terme des de juliol de 2017 fins a juny de 2019. Està dirigida als directors i gestors de projectes de R+D+i i comprèn una enquesta genèrica seguida d'una entrevista més detallada. Per accedir a l'enquesta, faci clic aquí: enquesta Caronte. Representa una ocasió única per aprendre/millorar les competències digitals/de cerca amb la finalitat d'abordar de manera eficient la innovació. De fet, donarà l'oportunitat als professionals de realitzar un curs de "formació de formadors" a final del projecte.