mat

químic (52)
plàstic i cautxú (39)
paper i cartró (14)
metall (12)
orgànics animals i vegetals (24)
fusta i biomassa (24)
inorgànics i vidre (10)
tèxtil i pell (13)
Aigües industrials: Salines, de procés, residuals i/o depurades (3)
Fangs EDAR/EDARi (1)
Altres (17)

+OPORTUNITATS DE NEGOCI INTERNACIONAL – EEN

Seguint els posts anteriors referents a la xarxa de PIMES Europea, Enterprise European Network (EEN) a continuació es presenten algunes oportunitats internacionals de comerç a la borsa d’oportunitats de negoci.

Oportunitats de negoci internacional:

Una PIME israeliana especialitzada en la comercialització de productes químics per al tractament de residus i aigües (residus municipals, fabricació de paper, producció d'àcid, tractament de residus farmacèutics, etc.), busca acords de serveis de distribució i agències comercials amb fabricants estrangers de productes químics similars (floculants, coagulants, carbó activat etc)  per ampliar el seu producte/cartera de serveis.

Oportunitats de desenvolupament conjunt:

PIME escocesa especialitzada en el sector de producció d'energia a partir de residus alimentaris, busca socis tecnològics (indústria o centro recerca) que estigui desenvolupant sensors que puguin utilitzar-se en el procés de digestió anaeròbica, per desenvolupar conjuntament una nova tecnologia de digestió anaeròbica in situ a ultra mini escala, a nivell de prototip.

Centre de recerca romanès ha inventat i patentat un mètode de tractament de recuperació de Zinc a partir de solucions residuals. Es busquen socis industrials (enginyeries i electrònica) interessats en acords de llicència i acords de cooperació tècnica.

Per a més informació:
Red EEN en Catalunya
cateen@cambrescat.org
Montse Monedero
+34 934 169 255