mat

químic (70)
plàstic i cautxú (60)
paper i cartró (17)
metall (13)
orgànics animals i vegetals (28)
fusta i biomassa (27)
inorgànics i vidre (11)
tèxtil i pell (21)
Aigües industrials: Salines, de procés, residuals i/o depurades (4)
Fangs EDAR/EDARi (1)
Altres (20)

+OPORTUNITATS DE NEGOCI INTERNACIONAL – EEN

Seguint els posts anteriors referents a la xarxa de PIMES Europea, Enterprise European Network (EEN) a continuació es presenten algunes oportunitats internacionals de comerç a la borsa d’oportunitats de negoci.

Oportunitats de negoci internacional:

Empresa xinesa busca proveïdor de material resistent a alta temperatura i estable química i físicament, per a la fabricació del diafragma interior en motlles per a peces de fosa en Titani. L'empresa busca proveïdor de material amb tecnologia patentada i servei tècnic.

Empresa italiana ofereix tecnologia innovadora de revestiment en capa fina (de microns a nanòmetres) per electrodeposició en buit, per a aplicació en la fabricació de microprocessadors, pantalles planes, cel·les fotovoltaiques o per millorar les propietats d'objectes i materials com a eines de tall, engranatges, lents, etc. L’empresa busca soci per acord comercial, llicència o cooperació tecnològica conjunta.

Empresa francesa busca cooperació a llarg termini sota acords de fabricació i subcontractació. Experiència en una àmplia gamma d'indústries com l'automoció, construcció, aeroespacial, defensa, ferrocarril, salut i sector agroalimentari. L'empresa disposa de 9 injectors de 15 a 100 T per injectar peces plàstiques des de 0.01g fins a 200 g. Treballen amb PE, PP, PA6. PA66, PA11, PC, SANT. PBT, PSU, LCP, EPDM i Thermocomp (acetal copolymer amb 30% fibra de vidre).

Oportunitats de desenvolupament conjunt:

Centre de recerca belga ha desenvolupat un nou procés de recuperació de metalls. Tecnologia demostrada en l'extracció de coure a partir de residus procedents del sector automoción.se busquen empreses i universitats per al desenvolupament tecnològic conjunt en altres àmbits d'aplicació, per a la concessió de llicències i participació en projectes de R+D.

 Per a més informació:
Red EEN en Catalunya
cateen@cambrescat.org
Montse Monedero
+34 934 169 255